1 Ekim 2009 Perşembe

Hello World

Evet gördüğünüz üzere bu blogun ilk yazısı oluyor. Zaten anlamamışımdır neden şu ilkerde hep "Hello World" olayını. "Merhaba dünyalı biz dostuz" der gibi.

Neyse efendim benim blog maceralarım uzun süreden beri devam ediyor. Sanırım 2002'den bu yana var. Tabi bu süre zarfında birkaç site değiştirme durumum oldu. En sonuncu kendi ismimi taşıyan bir blogdu. Fakat bu blogun kapanması pek hoşuma giden bir sebepten dolayı oldu. Nitekim artık okuldan mezun olup iş hayatına atılmamdan "Götü başı oynayan" bir mühendis olamayacağımdan dolayı siteyi kapatmak zorunda kaldım. Başka sebepleri de var tabi. Bloguma insanları mutlu edecek şeyler yazmak zorundaydım. Bu da benim sinirime dokuluyordu. Çünkü hayatım oldukça koşuşturma ve birilerini memnun (hatta tatmin) etmekle geçtiğinden üstelik bunu bir de net ortamında yapamayacağımdan ötürü sitemi kapattım. Zaten çok bile dayandı.

Neyse efendim. Benden şimdilik ilk uyarı. Aklıma ilk geleni buraya yazacağımdan ötürü "Vay efendim bana yada benim gibilere şöle demiş tüüü sana kötü insan niye böyle yapıyorsun" diyenlerin de amına koyarım. Diyenleri destekleyenlerin de amına koyarım.

Bu kadar. İlk yazıya fazla bile...



Kopirayt mopirayt hikaye. Şurdan bi ufak al üstü kalsın...