12 Ekim 2009 Pazartesi

Seven Kalpler Aşk Meşk Evlilik İth. İhr. San. Tic. Ltd. Şti.

Bi arkadaşım blogunda Can Dündar'ın bi yazısını paste etmiş. Allah'tan kuluna akıl fikir ihsan eylemesini diledim. Sonra da "ne hali varsa görsün" dedim.

Açıkçası aşk denen olguya çok da sevecen yaklaşan bir insan sayılmam. Özellikle dakka başı aramalar makara kukara agucuk bıcı bıcı vidi vidi gibi durumlar hiç haz almadığım şeyler.

Yina başka bir arkadaşım "Aşk hormonların bedenimize oynadığı bir oyundur." demişti. Ben de "Hassktir lan ordan. Oğlum herşey burada başlayıp burda bitiyo. Naha bu kafatasının içindeki 1 kglik et parçasının içinde". Kendimce haklı olduğumu düşünüyorum.

Aşk dediğin olduğunun sonu evlilik çocuk yapma neslini devam ettirme olduğuna göre, bence aşk bir Limited Şirketidir. Nasıl Ltd Şti kurmak için ticaret sicilden onay bekliyorsanız akabinde sözleşme yapıyorsanız evlilik için de anne babadan onay ve akabinde evlilik defterine attığınız kıytırık bir imza gerekiyor. Tabi böyle kıa annattığıma bakmayın Ltd Şti için yığında prosedür var. Aynı prosedür evlilik için de geçerli. Yok sözü yok nişanı yok düğünü yeni ev hazırlığı, kız tarafı yatak odası beğenir oğlan tarafı beğenmez daha bir sürü şey. Kız ve oğlan tarafının aileleri birbirlerini yerken gelin ve damat adayımız kendilerini birer sidik yarışı içerisinde buluverir.

Lafı uzatmayayım sonuçta aşk dediğiniz şey tamamen bir ortaklıktır. Ortaklığın en temel kuralı diğer ortağının haberi olmadan malı götürebilmektir.

Saygılarımla...

Dipnot: Aşağıdaki Sarıkaya Eseri Hislerime Bilmukabele Tercümandır.

Hiç yorum yok:




Kopirayt mopirayt hikaye. Şurdan bi ufak al üstü kalsın...